Menjar a domicili

Cuina tradicional a domicili

Casa Arena, en col·laboració amb Comencasa365, ofereix plats de la terra a domicili.

Abans i/o durant la seva estada amb nosaltres, podrà demanar qualsevol plat de temporada i li servirem a l’immoble reservat.

Per poder reservar el seu menú à la carte, afegeixi els plats que desitgi a la cistella de compra i completi la informació addicional.

 

Crema de xampinyons

8,80€

Delicada crema de xampinyons amb un alt valor nutricional, rica en vitamina D, zinc, seleni, fòsfor i potassi. Crema enriquida amb formatge, brie, porros, patata i ceba.

Crema d’espàrrecs

8,80€

Excel·lent elaboració d’espàrrecs verds rics en fibra, vitamines i àcid fòlic. Plat saludable i idoni per combatre el fred i enfortir el sistema immunitari.

Vichyssoise

8,80€

Suau crema de porros a servir freda o calenta. Perfecta a l’estiu i a l’hivern. Rica en fibra dietètica, vitamina B9, àcid fòlic i calci.

SEGONS PLATS

Lluç a la cassola

16,50€

El lluç és un dels peixos que trobem sovint a les taules catalanes. Baix contingut en greixos i poques calories. Se’l considera una font de nutrients òptima. Se serveix acompanyat d’arròs.

Truita de patates

8,80€

Plat tradicional espanyol. Se serveix fred, calent o a temperatura ambient, segons la preferència del comensal. Preparat a base de patata, ceba i ou. Acompanyament de tomàquet al forn.

Llom a la mel

16,50€

Suculenta i tendre peça de llom combinat amb un toc de mel. Plat acompanyat de verdures de proximitat  i herbes de l’Empordà.

POSTRES

Macedònia

6,60€

Refrescant postres baix en calories. Font important de vitamina C, àcid fòlic i fibra. Popurri de fruita tallada amb suc de taronja. 

Dolç de iogurt amb maduixa

6,60€

Exquisida crema de iogurt amb fruita de temporada i xarop de maduixa i fruits del bosc.

Petit de xocolata amb plàtan

6,60€

Delicioses postres, suaus i cruixents, a base de xocolata i plàtan. Un petit gran caprici, ideal en qualsevol moment del dia.

Si té cap dubte o li cal aclariment, contacti amb nosaltres.
Estarem encantats d’ajudar-lo.

Si té cap dubte o li cal aclariment, contacti amb nosaltres. Estarem encantats d’ajudar-lo.