Nosaltres

Nosaltres

Sigui part del somni

Fa més de 30 anys que gaudim de la Costa Brava. Al llarg del temps hem vist créixer la família i el nostre amor per aquest territori i pel mar que ens envolten.

Ens hem convençut (i animat) a crear un conjunt únic d’apartaments i cases turístiques on altres persones puguin allotjar-se i gaudir com ho hem fet nosaltres. “Somieu i quedareu curts”, que deien… I tan curts!

Oferim més que un allotjament; proposem experiències locals, genuïnes i inoblidables. És això el que ens fa distints: abans, durant i després de l’estada, el visitant pot planejar i gaudir de molts serveis que li arrodoniran l’experiència.

Regali’s uns dies de descans i desconnexió a la Costa Brava. Vingui amb la família. Deixi’s aconsellar per uns amfitrions experts i disponibles que donaran resposta a totes les idees que tingui al cap.

Els convidem a seguir-nos a Instagram i, si tenen cap pregunta, no deixin de contactar per fer-nos-la.

Aquesta és la font i la història de Casa Arena

Corria l’any 1997, a Cadaqués.

La imatge que veieu és la casa a on els nostres fills anaven a jugar. Un annexe d’una casa abandonada que estava més enllà de Ses Oliveres, al bell mig del camí que desemboca a la platja de S’aranella.

La van netejar, van portar objectes de decoració i entraven d’amagades cada dia per jugar una estona i tornar cap a casa. En aquesta casa de pescadors és on van fundar el “Club Secret” de Casa Arena.

L’esperit era de plena llibertat i alegria.

Si té cap dubte o li cal aclariment, contacti amb nosaltres. 
Estarem encantats d’ajudar-lo.

Si té cap dubte o li cal aclariment, contacti amb nosaltres. Estarem encantats d’ajudar-lo.